Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A bőnyi rendőrgyilkos azt mondta, véletlenül lőtte le a nyomozót



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 28. Nézettség: 381

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 28. 20:51
“Gyilkos” – ezt mondták, illetve kiabálták többen, amikor kitolták a győri kórházból a tegnapi bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottját. A 76 éves férfit mentő vitte át a tököli rabkórházba. Az előzetes letartóztatásáról már Győrben döntöttek. A szélsőjobboldali nézeteiről is ismert férfi tagadta a gyilkosságot. Állítólag azt mondta, hogy véletlenül lőtte le a 46 éves nyomozót.
péntek, 2016. október 28. 20:51
A TEK munkatársai tegnap reggel szó szerint menetből rohanták le a rendőrgyilkos házát, mert úgy ítélték meg, hogy a lőtt sebe miatt folyamatosan romlik az állapota. Győrkös István még ekkor sem adta meg magát: bezárkózott az egyik szobába és továbbra is rendőrök megölésével fenyegetőzött. A kommandósok végül fegyverhasználat nélkül elfogták, majd a sérülései ellátása után, átadták a mentőknek.
péntek, 2016. október 28. 20:52
A Központi Nyomozó Főügyészség szerda este a férfit a kórházban gyanúsítottként kihallgatta, majd őrizetbe vette. A gyanú szerint szerda reggel egy gépkarabélyból 5-6 lövést adott le a bőnyi lakásához házkutatásra érkező rendőrökre. Az egyik lövés eltalált egy nyomozót, aki a helyszínen meghalt. Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője:
péntek, 2016. október 28. 20:52
“A Központi Nyomozó Főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélyére, a büntetőeljárás sikere meghiúsításának veszélyére, illetve a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére. A Győri Járásbíróság az indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.”
péntek, 2016. október 28. 20:52
A tárgyalást Győrkös István kórházi ágyánál tartották meg. A férfi a nyomozási bíró előtt rövid vallomást tett, de tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A letartóztatás ellen viszont nem fellebbezett, így az jogerős. Meghallgatása után még egyszer megvizsgálták az orvosok, akik úgy ítélték meg, hogy lőtt sebe ellenére szállítható állapotban van, nem igényel folyamatos intézeti ellátást.
péntek, 2016. október 28. 20:52
A férfit ezért szigorú biztonsági intézkedések mellett, átvitték a tököli rabkórházba. A Győrkös Istvánt szállító mentőt a Terrorelhárítási Központ járművei vették körül, a konvojt szirénázó rendőrautó vezette fel.
péntek, 2016. október 28. 20:53
Győrkös István házánál tovább helyszíneltek a rendőrök. A 74 éves férfi alapította 1994-ben a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hungarista mozgalmat. Ő maga nemzetiszocialistának vallotta magát. Uszító kijelentései miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Balogh János, a Készenléti Rendőrség parancsnoka:
péntek, 2016. október 28. 20:53
“Egy rövid gyászszünettel emlékezünk kollégánkra, a szolgálatellátás során tegnap elszenvedett támadás következtében elhunyt Pálvölgyi Péter rendőr alezredes úrra, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozójára.”
péntek, 2016. október 28. 20:53
Az elhunyt rendőr parancsnoka a Híradónak azt mondta, hogy elkezdődött a halálesettel végződő rendőri intézkedés, illetve a fegyverhasználat szakmai vizsgálata is, ami független a rendőrgyilkosság miatt folyó ügyészségi nyomozástól.
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal